Despre noi

SC RIPLI SERV CONSTRUCT SRL este o societate cu capital integral privat si este specializata in lucrari de anvergura medie in domeniul constructiilor. Managementul societatii este orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea clientilor nostri prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si in termenele si bugetele lucrarilor fac din societatea noastra un partener serios si performant, capabilde a duce la bun sfarsitproiectele complexe printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.

Categoriile de servicii oferite

Atuurile noastre

Spre deosebire de alte firme de profil, noi suntem in masura sa va punem la dispozitie servicii complete in domeniul instalatiilor termice, electrice, hidro, sanitare si al amenajarilor interioare.

Lucram intotdeauna cu materiale de calitate, testate de expertii nostri, astfel incat dumneavoastra sa aveti siguranta ca ati ales intotdeauna cele mai bune solutii.

Date de contact

Adresa: Barcanesti, nr. 353, cod: 107055,
jud. Prahova, Romania

Telefon: 0725-438.146

E-mail: office@ripliserv-construct.ro

formular de contact